Vergroening schoolplein De Borgwal. Helpt u mee?

Op Daltonbasisschool De Borgwal hebben we bewegen hoog in ons vaandel staan. Zo maakt de buitensport structureel onderdeel uit van ons brede aanbod. Alle kinderen sporten iedere dag onder leiding van onze sportdocent Sam buiten op ons schoolplein.

Een belangrijke voorwaarde voor fijn buitenspel is een goed schoolplein. Om nog meer uit ons beweeg- en buitenonderwijs te halen, wordt ons schoolplein vernieuwd! Waar ons plein nu vooral bestaat uit stenen, zal ons schoolplein vergroend worden. Een groen schoolplein heeft veel voordelen voor kinderen (Van Dijk, 2018): een groener schoolplein zorgt voor verbeterde concentratie na het buitenspelen, het stimuleert beweeggedrag, meer gevarieerd spel en onderzoek, en het versterkt onderlinge sociale steun bij kinderen. Wij gaan daarom voor een groen, uitnodigend, uitdagend en duurzaam plein met “leer “ kracht!

Dit mooie plan kunnen wij helaas niet alleen realiseren. Helpt u ons mee om een groener, duurzaam, uitdagend schoolplein te creeren, dat zowel voor alle kinderen van De Borgwal als voor de buurt een belangrijke functie zal vervullen?
Kunt u iets betekenen? Neem dan contact op met Vincent Jansen: v.jansen@delinge.nl, of via: 0481-450184.

Met vriendelijke groet,
Christine van Mullem | Directeur

Het Hoog 20 | 6681 DE | Bemmel | +31 (0)481 450184

c.vanmullem@delinge.nl
www.borgwal.nl

Ander nieuws

Uncategorized

Alert overlast fietsers naar het OBC

In de omgeving van het Drieske richting OBC zijn de vervolg werkzaamheden aan de waterleiding gestart, dit is de laatste fase van de waterleiding Karstraat

Meld je aan

En blijf op de hoogte over de wijk