Nieuws van de Wijkagent

Autovoeler!!

In Bemmel is een autovoeler actief. De persoon verplaatst zich zoals nu gebleken is op een fiets door de wijken. Dit doet hij in de nachtelijke uren. Hij voelt aan de portieren vd auto’s en als hij een auto aantreft die niet is afgesloten worden er spullen uit deze auto weggenomen.

Ons verzoek:

  • Sluit uw auto goed af en laat geen waardevolle spullen in uw auto achter.
  • Bel direct 112 als u getuige bent van een verdachte of heterdaad situatie (wacht niet tot de volgende dag).
  • Kijk regelmatig op de beelden van uw beveiligingscamera (als u die heeft) of er iets verdachts op staat. Zo ja laat het ons weten.
  • Doe altijd aangifte als u daadwerkelijk bestolen bent. Deel dit bericht en heb het erover met uw wijkbewoners.

Doe de deur niet open!

Voor wie doet u de deur open? Afgelopen dagen komen er steeds meldingen bij ons binnen dat er twee jonge dames bij seniorenwoningen in Bemmel aanbellen. Deze twee dames proberen met een smoes de woning binnen te komen. Ze hebben steeds een ander verhaal. Wij zijn erg benieuwd wie deze dames zijn. Wij verzoeken u om direct de politie te bellen (09008844) zodat wij actie kunnen ondernemen. Wij zijn namelijk heel erg benieuwd wie deze dames zijn.

 

Ander nieuws

Tuinlaan speeltuin knipsel
Projecten

Speeltuin de Tuinlaan

Conceptplan Speeltuin Tuinlaan Vanuit de gemeente hebben we als wijkplatform het conceptplan voor de speeltuin in het park ten noorden van de Tuinlaan ontvangen. Lees

Veiligheid

Nieuws van de Wijkagent

Autovoeler!! In Bemmel is een autovoeler actief. De persoon verplaatst zich zoals nu gebleken is op een fiets door de wijken. Dit doet hij in

Meld je aan

En blijf op de hoogte over de wijk