Beweegvriendelijkheid van de wijk het Hoog 

Beste wijkbewoners willen jullie de BVO- scan invullen. Een BVO-scan (beweegvriendelijke omgeving scan) is een scan die inzicht geeft in de beweegvriendelijkheid van een wijk of gebied. De BVO- scan wordt uitgevoerd door Tom Smits en Thomas van Wuijtswinkel en zij zitten beide in het afstudeerjaar van Sportkunde op de HAN. Momenteel lopen zij stage bij Het Transferpunt Sport, dit is een adviesbureau vanuit de HAN binnen het gebied van sport en bewegen. We houden ons met verschillende projecten binnen de sport- en beweegsector bezig. Zo zijn we in samenwerking met Sportservice Lingewaard bezig om inzicht te krijgen in de beweegvriendelijkheid van de wijk het Hoog middels een BVO-scan.

Bij het onderzoek naar de beweegvriendelijke omgeving is het van belang dat er veel mensen zijn die reageren. Anders kan er geen goed onderzoek gedaan worden en conclusies getrokken worden.

Daarom de vraag aan iedereen om middels de QR- code de scan in te vullen. Helpt u mee?

Het is ook mogelijk om de scan in te vullen via deze link.

Tijdens het invullen van de Wijkscan kun je ook foto’s toevoegen van plekken die je opvallen als kans, of juist als belemmering om te bewegen. Druk hiervoor rechtsboven op het camera icoontje op de website

https://bvo-scan.kenniscentrumsportenbewegen.nl/scans/752d2c61-c559-470c-a610-861e30f32acb/beoordeling-omgeving/#scan

Alvast bedankt!

Ander nieuws

Meld je aan

En blijf op de hoogte over de wijk