14 Maart Inloopspreekuur wijkplatform ’t Hoogste Belang

Op dinsdag 14 maart houdt het platform weer een inloopspreekuur vanaf 19.45 uur in de Borgwal in Bemmel. Op de agenda staat onder meer:

Park Tuinlaan De tekening op de website van het wijkplatform (www.hethoogstebelang.nl) geeft een indicatie van wat mogelijk is. Een definitief plan zal het komend jaar, in overleg met buurtbewoners, basisschool de Borgwal en de sportcoaches Sportservice Lingewaard gemaakt worden. Graag horen we op 14 maart hoe we de buurtbewoners kunnen betrekken bij dit proces. Wat vinden zij belangrijk en op welke manier kunnen (en willen) zij hieraan een bijdrage leveren?

30 km zone

Tevens staat op de agenda het initiatief van het wijkplatform om van de hele wijk het Hoog, en in het bijzonder van de Deellaan, een 30 km zone te maken. Voordat het wijkplatform in overleg gaat met de gemeente Lingewaard wil het platform weten wat de wijkbewoners van dit plan vinden. En belangrijk: hoe kan er een goede inventarisatie plaatsvinden?

Voelt u zich betrokken bij uw wijk? …… U bent van harte welkom!

Ander nieuws

Uncategorized

Alert overlast fietsers naar het OBC

In de omgeving van het Drieske richting OBC zijn de vervolg werkzaamheden aan de waterleiding gestart, dit is de laatste fase van de waterleiding Karstraat

Meld je aan

En blijf op de hoogte over de wijk